Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Deportivo Spaceteddiers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Retana rent richting de bal. Retana passt de bal zonder na te denken. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón haalt uit met een fantastische trap. Sierra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas verovert de bal door een tackle van achteren. Retana is nu in balbezit. Retana draait met de bal, schiet en ... Salgado bokst de bal weg.

9e minuut.
Buitrago geeft een hoge lob. De La Cuesta is nu in balbezit. Cunningham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunningham krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. Daar is Masis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sierra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De La Cuesta met een snelle inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Urzay rent richting de bal. Retana is nu in balbezit. Retana speelt de bal door. Fallas is nu in balbezit. Fallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Baeza is nu in balbezit. Baeza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Avellaneda de bal. Retana is nu in balbezit. Retana haalt uit met een fantastische trap. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pérez kopt de bal weg. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Bordón rent richting de bal. Sierra rent richting de bal. Bordón onderschept slim de pass. Bordón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - Spaceteddiers 0:1

35e minuut.
Bordón verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón onderschept slim de pass. Bordón schiet op doel. Galaeno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual rent richting de bal. Hagges verovert de bal door een tackle van achteren. Hagges geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Beita rent richting de bal. Beita passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Deportivo 55%, Spaceteddiers 45%.
Chelsea Deportivo - Spaceteddiers 0:1

60e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Bordón verovert de bal door een tackle van achteren. Bordón passt de bal zonder na te denken. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - Spaceteddiers 0:2

62e minuut.
Beita is nu in balbezit. Fallas verovert de bal door een tackle van achteren. Avellaneda rent richting de bal. Fallas verovert de bal door een tackle van achteren. Fallas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Beita passt de bal zonder na te denken. Bordón is nu in balbezit. Gabriel rent richting de bal. Bordón onderschept slim de pass. Bordón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Doeltrap. Salgado trapt de bal weg. Bordón rent richting de bal. Bordón schiet op doel. Boza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana rent richting de bal. Retana met een sublieme pass. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - Spaceteddiers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Deportivo 56%, Spaceteddiers 44%.
Chelsea Deportivo - Spaceteddiers 1:2