Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalitxi perras fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel passt de bal zonder na te denken. Collado rent richting de bal. Tenorio verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio geeft de bal voor. Aceijas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tenorio met een sublieme pass. Gabriel rent richting de bal. Barboza is nu in balbezit. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hoffman is nu in balbezit. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Burtón is nu in balbezit. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een lange en hoge pass. Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalitxi 55%, perras fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalitxi - perras fc 0:0

46e minuut.
Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norton is nu in balbezit. Norton geeft een lange en hoge pass. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalitxi - perras fc 1:0

76e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Solórzano de bal onder controle te krijgen. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel schiet op doel. Aceijas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tenorio passt de bal met de wreef. Gabriel rent richting de bal. Met opzet legt Lahoz zijn tegenspeler op de grond. Lahoz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalitxi 35%, perras fc 65%.
Kalitxi - perras fc 1:0