Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sqash divers real sapri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Corea verovert de bal door een tackle van achteren. Corea geeft de bal voor. Klungelig pakt Umaña de bal. Camacho rent richting de bal. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Jackson rent richting de bal. Met opzet legt Marrón zijn tegenspeler op de grond. Marrón krijgt een gele kaart. Jackson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jackson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zepeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Marchena passt de bal in één keer door. Chávez rent richting de bal. Chávez speelt de bal door. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda schiet op doel. Riquelme bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sqash divers - real sapri 1:0

15e minuut.
Marchena geeft een lange en hoge pass. Meléndez kopt de bal weg. Klungelig pakt Umaña de bal. Camacho is nu in balbezit. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Casanova rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. León met een sublieme pass. Klungelig pakt Zepeda de bal. Zepeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gómez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muñoz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez geeft de bal voor. Klungelig pakt Casanova de bal. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sqash divers - real sapri 2:0

42e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda schiet op doel. Tinoco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sqash divers 55%, real sapri 45%.
sqash divers - real sapri 2:0

67e minuut.
León probeert naar een medespeler te passen. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sqash divers 46%, real sapri 54%.
sqash divers - real sapri 2:0