Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perras fc real sapri
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Zugaznagarreta met een sublieme pass. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zamora rent richting de bal. Umaña verovert de bal door een tackle van achteren. Umaña speelt de bal door. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solórzano is nu in balbezit. Solórzano probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perras fc - real sapri 1:0

37e minuut.
Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson geeft een hoge lob. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perras fc 39%, real sapri 61%.
perras fc - real sapri 1:0

46e minuut.
Marrón geeft een lange en hoge pass. Zugaznagarreta rent richting de bal. Hudson begaat een overtreding. Hudson krijgt een gele kaart. Zugaznagarreta raakt geblesseerd tijdens het duel. Marchena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zugaznagarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zugaznagarreta geeft een hoge lob. Lahoz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camacho rent richting de bal. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
perras fc - real sapri 1:1

54e minuut.
Casanova rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
perras fc - real sapri 2:1

67e minuut.
Lahoz onderschept slim de pass. Zamora rent richting de bal. Umaña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Umaña krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perras fc 55%, real sapri 45%.
perras fc - real sapri 2:1