Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus ARRM Aaron cf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Loria de bal onder controle te krijgen. Yglesias rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo schiet op doel. Lorenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Yglesias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pedregal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Corea probeert naar een medespeler te passen. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson passt de bal met de wreef. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ureña speelt de bal door. Miranda is nu in balbezit. Carter onderschept slim de pass. Carter heeft problemen om de bal te vangen. Carter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus ARRM - Aaron cf 1:0

29e minuut.
Corea is nu in balbezit. Corea geeft de bal voor. Carter is nu in balbezit. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus ARRM 34%, Aaron cf 66%.
Juventus ARRM - Aaron cf 1:0

48e minuut.
Casasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasola passt de bal in één keer door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta geeft een lange en hoge pass. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Carter is nu in balbezit. Carter draait met de bal, schiet en ... Lorenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Yáñez passt de bal in één keer door. Beteta rent richting de bal. Beteta geeft een lange en hoge pass. Carter is nu in balbezit. Carter draait met de bal, schiet en ... Lorenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Yglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria is nu in balbezit. Loria met een sublieme pass. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Urrutia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ugalde komt bij de bal en schiet. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus ARRM - Aaron cf 1:1

80e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Urrutia onderschept slim de pass. Ugalde is nu in balbezit. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Loria geeft een lange en hoge pass. Carter is nu in balbezit. Calvo is nu in balbezit. Carter is nu in balbezit. Carter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus ARRM 44%, Aaron cf 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus ARRM - Aaron cf 1:1