Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perras fc FBC JEIKEL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón met een sublieme pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
perras fc - FBC JEIKEL 1:0

10e minuut.
Zambrano met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez speelt de bal door. Collado kopt de bal weg. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Rodríguez bokst de bal weg.

22e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamora de bal. Peralta rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
perras fc - FBC JEIKEL 2:0

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rodríguez niet meer kan verder spelen. Smith komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Zambrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
perras fc - FBC JEIKEL 2:1

31e minuut.
Barboza met een harde bal richting middenveld. Peralta kopt de bal weg. Daar is Collado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
perras fc - FBC JEIKEL 2:2

33e minuut.
Zamora speelt de bal door. Zambrano rent richting de bal. Zambrano met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perras fc 48%, FBC JEIKEL 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
perras fc - FBC JEIKEL 2:2

55e minuut.
Lahoz is nu in balbezit. Collado rent richting de bal. Collado passt de bal in één keer door. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perras fc - FBC JEIKEL 3:2

78e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Barrios is nu in balbezit. Zamora begaat een overtreding. Barrios roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barrios kan niet meer verder spelen. Izquierdo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Foster met een snelle inworp. Klungelig pakt Izquierdo de bal. Izquierdo speelt de bal door. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt haalt uit met een fantastische trap. Aceijas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Betancourt rent richting de bal. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
perras fc - FBC JEIKEL 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perras fc 38%, FBC JEIKEL 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
perras fc - FBC JEIKEL 3:3