Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Disturbio San Francisco United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Arguedas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Salazar ... Strafschop! Salazar krijgt een gele kaart. Arguedas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cáceres neemt zijn aanloop. Ocampo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturbio - San Francisco United 0:1

11e minuut.
Pozuelo met de inworp. Picado rent richting de bal. Picado geeft een hoge lob. Ulate is nu in balbezit. Ulate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Picado rent richting de bal. Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal in één keer door. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vidal rent richting de bal. Leonhardes is nu in balbezit. Leonhardes speelt de bal door. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pochet geeft een hoge lob. Inworp. Pozuelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picado is nu in balbezit. Picado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Leonhardes is nu in balbezit. Leonhardes passt de bal zonder na te denken. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias passt de bal met de wreef. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picado rent richting de bal. Picado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Coto rent richting de bal. Gabriel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coto met een snel genomen vrije trap. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Picado is nu in balbezit. Picado schiet op doel. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Disturbio - San Francisco United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disturbio 41%, San Francisco United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Disturbio - San Francisco United 1:1

52e minuut.
Vidal schiet op doel. Doeltrap. Hidalgo trapt de bal weg van het doel. Arguedas rent richting de bal. Arguedas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Leonhardes speelt de bal door. Gabriel speelt de bal door. Picado is nu in balbezit. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bustos geeft een lange en hoge pass. Coto is nu in balbezit. Coto passt de bal zonder na te denken. Picado heeft problemen om de bal te vangen. Picado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Disturbio - San Francisco United 2:1

71e minuut.
Henríquez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arguedas met de inworp. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Disturbio 41%, San Francisco United 59%.
Disturbio - San Francisco United 2:1