Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Ramon REAL GABOS
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Alemán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osborne met de inworp. Alcázar heeft problemen om de bal te vangen. Alcázar geeft de bal voor. Sirias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny onderschept slim de pass. Valbeny met een sublieme pass. Godínez is nu in balbezit. Godínez schiet op doel. Giacomin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny verovert de bal door een tackle van achteren. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Ramon - REAL GABOS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Ramon 67%, REAL GABOS 33%.
San Ramon - REAL GABOS 0:1

48e minuut.
Granados passt de bal zonder na te denken. Sandí rent richting de bal. Valbeny onderschept slim de pass. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Ramon - REAL GABOS 0:2

51e minuut.
Abadía bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadía geeft de bal voor. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Godínez is nu in balbezit. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pino met de inworp. Granados is nu in balbezit. Granados passt de bal met de wreef. Godínez is nu in balbezit. Godínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Ramon - REAL GABOS 0:3

59e minuut.
Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbeny verovert de bal door een tackle van achteren. Valbeny geeft een lange en hoge pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Abadía verovert de bal door een tackle van achteren. Abadía speelt de bal door. Zugaznagarreta geeft een hoge lob. Myrie heeft problemen om de bal te vangen. Myrie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Harley passt de bal met de wreef. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez geeft de bal voor. Myrie rent richting de bal. Myrie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Ramon 59%, REAL GABOS 41%.
San Ramon - REAL GABOS 0:3