Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL GABOS San Ramon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Harley bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Godínez is nu in balbezit. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán verovert de bal door een tackle van achteren. Myrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrie draait met de bal, schiet en ... Sirias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL GABOS - San Ramon 0:1

30e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Granados rent richting de bal. Granados passt de bal met de wreef. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap. Giacomin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL GABOS - San Ramon 1:1

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zugaznagarreta neemt de hoekschop. Harley is nu in balbezit. Myrie is nu in balbezit. Myrie haalt uit met een fantastische trap. Sirias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Granados geeft een lange en hoge pass. Zacarías is nu in balbezit. Godínez onderschept slim de pass. Godínez haalt uit met een fantastische trap. Giacomin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL GABOS - San Ramon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL GABOS 54%, San Ramon 46%.
REAL GABOS - San Ramon 2:1

51e minuut.
Harley is nu in balbezit. Valbeny rent richting de bal. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny rent richting de bal. Valbeny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Granados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordón probeert naar een medespeler te passen. Myrie rent richting de bal. Myrie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL GABOS - San Ramon 2:2

58e minuut.
Ugalde kopt de bal weg. Valbeny rent richting de bal. Met opzet legt Harley zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Harley moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Harley schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Serra met een sublieme pass. Myrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo rent richting de bal. Bordón verovert de bal door een tackle van achteren. Bordón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Valbeny rent richting de bal. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Serra passt de bal zonder na te denken. Myrie rent richting de bal. Myrie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne passt de bal met de wreef. Bordón is nu in balbezit. Myrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

76e minuut.
Quintana probeert naar een medespeler te passen. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny draait met de bal, schiet en ... Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL GABOS - San Ramon 3:2

78e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez met een sublieme pass. Osborne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL GABOS - San Ramon 4:2

81e minuut.
Ugalde passt de bal zonder na te denken. Valbeny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bordón. Bordón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL GABOS 47%, San Ramon 53%.
REAL GABOS - San Ramon 4:2