Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
papirrin fc STRICAS FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Cerna de bal. Cerna passt de bal zonder na te denken. Barboza is nu in balbezit. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Almerich raakt geblesseerd tijdens het duel. Jara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Beteta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papirrin fc - STRICAS FC 0:1

14e minuut.
Cerna met een sublieme pass. Amighetti rent richting de bal. Jara is nu in balbezit. Jara draait met de bal, schiet en ... Beteta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papirrin fc 55%, STRICAS FC 45%.
papirrin fc - STRICAS FC 0:1

56e minuut.
Doeltrap. Baca trapt de bal weg. Solórzano kopt de bal weg. Amighetti rent richting de bal. Amighetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
papirrin fc - STRICAS FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papirrin fc 57%, STRICAS FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
papirrin fc - STRICAS FC 1:1