Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madraca STRICAS FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Víquez geeft een hoge lob. Howell kopt de bal weg. Cunningham probeert naar een medespeler te passen. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
real madraca - STRICAS FC 0:1

10e minuut.
Cascante geeft een hoge lob. Cubero kopt de bal weg. Giménez probeert naar een medespeler te passen. Nieto rent richting de bal. Nieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Howell geeft een lange en hoge pass. Graham kopt de bal weg. Almerich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Giménez speelt de bal door. Nieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto onderschept slim de pass. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aragón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubero met de inworp. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madraca - STRICAS FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madraca 46%, STRICAS FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madraca - STRICAS FC 1:1

55e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto onderschept slim de pass. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madraca - STRICAS FC 2:1

59e minuut.
Aragón rent richting de bal. Aragón geeft een hoge lob. Daar is Cunningham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Francesch geeft de bal voor. Howell probeert de bal aan de voet te houden. Nieto is nu in balbezit. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Baca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Graham geeft een hoge lob. Nieto rent richting de bal. Klungelig pakt Giménez de bal. Nieto rent richting de bal. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Baca speelt de bal door. Cascante rent richting de bal. Cascante geeft een lange en hoge pass. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madraca - STRICAS FC 3:1

89e minuut.
Graham rent richting de bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Víquez zijn tegenspeler op de grond. Víquez krijgt een gele kaart. Calderón roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Calderón kan niet meer verder spelen. Pozuelo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madraca 34%, STRICAS FC 66%.
real madraca - STRICAS FC 3:1