Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL GABOS real madraca
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana speelt de bal door. Carrillo rent richting de bal. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ... Sirias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Gustavino onderschept slim de pass. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascante rent richting de bal. Godínez onderschept slim de pass. Godínez haalt uit met een fantastische trap. Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham is nu in balbezit. Gustavino rent richting de bal. Valbeny verovert de bal door een tackle van achteren. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL GABOS - real madraca 1:0

8e minuut.
Godínez rent richting de bal. Valbeny is nu in balbezit. Daar is Valbeny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lafuente de bal onder controle te krijgen. Godínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cascante speelt de bal door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ... Alemán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL GABOS - real madraca 1:1

26e minuut.
Granados onderschept slim de pass. Granados probeert naar een medespeler te passen. Godínez rent richting de bal. Valbeny rent richting de bal. Valbeny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL GABOS - real madraca 2:1

28e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Giménez rent richting de bal. Giménez speelt de bal door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez onderschept slim de pass. Giménez passt de bal in één keer door. Nieto is nu in balbezit. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL GABOS - real madraca 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL GABOS 56%, real madraca 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL GABOS - real madraca 2:2

49e minuut.
Daar is Valbeny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavino begaat een overtreding. Valbeny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Granados zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cascante kopt de bal weg. Gustavino is nu in balbezit. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Godínez draait met de bal, schiet en ... Godínez speelt de bal door. Víquez kopt de bal weg. Nieto is nu in balbezit. Nieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cascante met een sublieme pass. Leonhardes rent richting de bal. Leonhardes probeert naar een medespeler te passen. Nieto rent richting de bal. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL GABOS 53%, real madraca 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL GABOS - real madraca 2:2