Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crantons San Ramon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Klungelig pakt Serra de bal. Serra speelt de bal door. Villalobos is nu in balbezit. Myrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crantons - San Ramon 0:1

9e minuut.
Harley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Myrie maakt een snoekduik en kopt de bal. Manrique probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crantons - San Ramon 0:2

9e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrie is nu in balbezit. De La Cruz is nu in balbezit. Myrie verovert de bal door een tackle van achteren. Myrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zugaznagarreta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Harley de bal onder controle te krijgen. Harley passt de bal met de wreef. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Manrique probeert naar een medespeler te passen. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Manrique bokst de bal weg. Masis speelt de bal door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crantons - San Ramon 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crantons 68%, San Ramon 32%.
crantons - San Ramon 1:2

54e minuut.
Robles rent richting de bal. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Serra speelt de bal door. Gamarra rent richting de bal. Gamarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Serra onderschept slim de pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos met een sublieme pass. Myrie is nu in balbezit. Myrie haalt uit met een fantastische trap. Manrique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crantons - San Ramon 1:3

68e minuut.
Abadía probeert naar een medespeler te passen. Myrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos is nu in balbezit. Myrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrie schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crantons 46%, San Ramon 54%.
crantons - San Ramon 1:3