Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Ramon real madraca
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Harley probeert naar een medespeler te passen. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez passt de bal zonder na te denken. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Graham met een snelle inworp. Víquez heeft problemen om de bal te vangen. Harley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Víquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Víquez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Serra is nu in balbezit. Leonhardes onderschept slim de pass. Leonhardes met een sublieme pass. Giménez is nu in balbezit. Giménez passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gustavino heeft problemen om de bal te vangen. Harley is nu in balbezit. Gustavino met een sublieme pass. Nieto rent richting de bal. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Graham rent richting de bal. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar passt de bal met de wreef. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Ramon - real madraca 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Ramon 64%, real madraca 36%.
San Ramon - real madraca 1:0

47e minuut.
Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Víquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osborne. Osborne krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Giménez rent richting de bal. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra onderschept slim de pass. Giménez verovert de bal door een tackle van achteren. Giménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Harley de bal. Harley geeft de bal voor. Francesch kopt de bal weg. Myrie is nu in balbezit. Myrie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Ramon - real madraca 2:0

75e minuut.
Serra passt de bal in één keer door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos speelt de bal door. Myrie rent richting de bal. Myrie schiet op doel. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Giacomin speelt de bal door. Zugaznagarreta kopt de bal weg. Myrie probeert de bal aan de voet te houden. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Alcázar probeert de bal aan de voet te houden. Alcázar passt de bal in één keer door. Myrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cubero geeft een hoge lob. Serra probeert de bal aan de voet te houden. Abadía probeert naar een medespeler te passen. Nieto rent richting de bal. Nieto schiet op doel. Giacomin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sandí heeft problemen om de bal te vangen. Giacomin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Ramon 65%, real madraca 35%.
San Ramon - real madraca 2:0