Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL GABOS crantons
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Ibarra kopt de bal weg. Gamarra probeert de bal aan de voet te houden. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Godínez rent richting de bal. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny onderschept slim de pass. Godínez rent richting de bal. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL GABOS 28%, crantons 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL GABOS - crantons 0:0

52e minuut.
Silva is nu in balbezit. Valbeny onderschept slim de pass. Valbeny passt de bal in één keer door. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ... Manrique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL GABOS - crantons 1:0

68e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva geeft de bal voor. Valbeny probeert de bal aan de voet te houden. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De La Cruz geeft de bal voor. Inworp. Ugalde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL GABOS 47%, crantons 53%.
REAL GABOS - crantons 1:0