Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
papirrin fc REAL GABOS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pino heeft problemen om de bal te vangen. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal in één keer door. Amighetti heeft problemen om de bal te vangen. Amighetti schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Quintana met een snelle inworp. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Godínez rent richting de bal. Godínez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Valbeny haalt uit met een fantastische trap. Daar is Granados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro rent richting de bal. Valbeny onderschept slim de pass. Valbeny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Godínez de bal. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
papirrin fc - REAL GABOS 0:1

29e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Valbeny verovert de bal door een tackle van achteren. Godínez is nu in balbezit. Valbeny rent richting de bal. Valbeny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Granados is nu in balbezit. Cerna onderschept slim de pass. Alemán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amighetti neemt de penalty, wat een uithaal! Sirias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papirrin fc 55%, REAL GABOS 45%.
papirrin fc - REAL GABOS 0:1

55e minuut.
Cerna draait met de bal, schiet en ... Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een hoge lob. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Ugalde passt de bal zonder na te denken. Villaescusa is nu in balbezit. Godínez verovert de bal door een tackle van achteren. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Portillo de bal. Amighetti is nu in balbezit. Amighetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Amighetti passt de bal met de wreef. Valbeny rent richting de bal. Valbeny passt de bal zonder na te denken. Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papirrin fc 39%, REAL GABOS 61%.
papirrin fc - REAL GABOS 0:1