Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los hichilintis babas GORILAS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Anderson onderschept slim de pass. Cervantes rent richting de bal. Cervantes draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Anderson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cervantes de bal onder controle te krijgen. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los hichilintis babas - GORILAS 1:0

19e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez passt de bal met de wreef. Sakami bereikt de bal nog maar net als eerste. López verovert de bal door een tackle van achteren. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los hichilintis babas - GORILAS 2:0

26e minuut.
Mazza rent richting de bal. Anchieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright is nu in balbezit. Wright schiet op doel. Rubio bokst de bal weg.

27e minuut.
Gonzalin Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza is nu in balbezit. Gonzalin Miller maakt een afschuwelijke overtreding. Mazza moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mazza kan niet meer verder spelen. Ugalde komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Sakami verovert de bal door een tackle van achteren. Howard is nu in balbezit. Howard geeft een lange en hoge pass. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. Rubio bokst de bal weg.

40e minuut.
Puertas met de inworp. Cervantes rent richting de bal. Cervantes passt de bal zonder na te denken. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Altamirano trapt de bal weg. Porras kopt de bal weg. Howard is nu in balbezit. Turró verovert de bal door een tackle van achteren. Turró haalt uit met een fantastische trap. Rubio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los hichilintis babas 47%, GORILAS 53%.
los hichilintis babas - GORILAS 2:0

49e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes draait met de bal, schiet en ... Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ocampo met de inworp. Klungelig pakt Ugalde de bal. Ugalde geeft een lange en hoge pass. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
los hichilintis babas - GORILAS 2:1

75e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde geeft een hoge lob. Porras is nu in balbezit. Porras passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los hichilintis babas 68%, GORILAS 32%.
los hichilintis babas - GORILAS 2:1