Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los machupichu FC Bacalao
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Vaca geeft de bal voor. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Osorio rent richting de bal. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los machupichu - FC Bacalao 1:0

8e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel. Daar is Jímenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Rojas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los machupichu - FC Bacalao 2:0

14e minuut.
Bryce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Bryce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laguna met een snel genomen vrije trap. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Hansen is nu in balbezit. Campbell rent richting de bal. Hansen rent richting de bal. Hansen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jímenez verovert de bal door een tackle van achteren. Jímenez probeert naar een medespeler te passen. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Campbell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machupichu 56%, FC Bacalao 44%.
los machupichu - FC Bacalao 2:0

58e minuut.
Arguedas is nu in balbezit. Arguedas geeft een hoge lob. Laguna probeert de bal aan de voet te houden. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cubillo speelt de bal door. Daar is Jímenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jímenez passt de bal met de wreef. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los machupichu - FC Bacalao 3:0

82e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén rent richting de bal. Cano onderschept slim de pass. Cano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machupichu 58%, FC Bacalao 42%.
los machupichu - FC Bacalao 3:0