Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calle Futbol GORILAS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bolaños geeft een lange en hoge pass. Inworp. Porras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Sakami de bal. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Jaén is nu in balbezit. Jaén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calle Futbol - GORILAS 1:0

17e minuut.
Laitano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakami met de inworp. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ulloa trapt de bal weg van het doel. Mazza kopt de bal weg. Daar is Zorrilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla onderschept slim de pass. Zorrilla geeft een lange en hoge pass. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barquero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakami met een snelle inworp. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel. Ulloa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calle Futbol 56%, GORILAS 44%.
Calle Futbol - GORILAS 1:0

51e minuut.
Zorrilla met een sublieme pass. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros passt de bal met de wreef. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calle Futbol - GORILAS 1:1

72e minuut.
Ulloa met een harde bal richting middenveld. Fuentes rent richting de bal. Mazza maakt een afschuwelijke overtreding. Mazza krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Zorrilla rent richting de bal. Wright rent richting de bal. Wright geeft een hoge lob. Sakami rent richting de bal. Sakami geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calle Futbol 61%, GORILAS 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calle Futbol - GORILAS 1:1