Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
e4r3 los machupichu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Laguna onderschept slim de pass. Bustos is nu in balbezit. Laguna onderschept slim de pass. Laguna geeft een lange en hoge pass. Cano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce passt de bal in één keer door. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano schiet op doel. Buitrago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bryce rent richting de bal. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano geeft een hoge lob. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buitrago trapt de bal weg van het doel. Batista kopt de bal weg. Klungelig pakt Fallas de bal. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Domínguez met een snelle inworp. Bustos rent richting de bal. Bryce onderschept slim de pass. Bryce geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e4r3 71%, los machupichu 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
e4r3 - los machupichu 0:0

50e minuut.
Laguna speelt de bal door. Bryce is nu in balbezit. Bryce passt de bal zonder na te denken. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
e4r3 - los machupichu 0:1

57e minuut.
Bryce is nu in balbezit. Bustos is nu in balbezit. Bryce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryce krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bustos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fallas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Batista kopt de bal weg. Klungelig pakt Laguna de bal. Howard rent richting de bal. Howard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Howard is nu in balbezit. Portillo is nu in balbezit. Howard is nu in balbezit. Howard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Navas trapt de bal weg van het doel. Portillo is nu in balbezit. Andrade is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Portillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Delcid bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcid geeft een lange en hoge pass. Avino met een sublieme pass. Howard rent richting de bal. Howard haalt uit met een fantastische trap. Paal! Boza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce is nu in balbezit. Bryce passt de bal zonder na te denken. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e4r3 60%, los machupichu 40%.
e4r3 - los machupichu 0:1