Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARDELONA los machupichu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Morera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barcelona met een snelle inworp. Bryce rent richting de bal. Bryce geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brota is nu in balbezit. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano draait met de bal, schiet en ... Canales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARDELONA - los machupichu 0:1

21e minuut.
Odio heeft problemen om de bal te vangen. Andrade onderschept slim de pass. Andrade met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARDELONA - los machupichu 0:2

31e minuut.
Avino met een sublieme pass. Dompedro is nu in balbezit. Dompedro passt de bal met de wreef. Sirias is nu in balbezit. Sirias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARDELONA 51%, los machupichu 49%.
BARDELONA - los machupichu 0:2

55e minuut.
Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dompedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dompedro passt de bal met de wreef. Dompedro rent richting de bal. Dompedro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Iglesia met een snelle inworp. Odio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Andrade zijn tegenspeler op de grond. Andrade krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel geeft een lange en hoge pass. Barcelona kopt de bal weg. Bryce rent richting de bal. Bryce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Barcelona geeft een hoge lob. Andrade rent richting de bal. Iglesia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iglesia krijgt een gele kaart. Andrade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrade zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Laguna kopt de bal weg. Dompedro rent richting de bal. Sanmiguel maakt een afschuwelijke overtreding. Sanmiguel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARDELONA 53%, los machupichu 47%.
BARDELONA - los machupichu 0:2