Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
e4r3 FC Bacalao
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Hansen passt de bal met de wreef. Arguedas is nu in balbezit. Arguedas passt de bal in één keer door. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fallas is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Batista rent richting de bal. Batista haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e4r3 45%, FC Bacalao 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
e4r3 - FC Bacalao 0:0

46e minuut.
Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Howard. Hansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arguedas met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Reyna de bal. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Campbell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
e4r3 - FC Bacalao 0:1

62e minuut.
Delcid kopt de bal weg. Jímenez probeert de bal met de borst te controleren. Echeverría rent richting de bal. Jímenez onderschept slim de pass. Jímenez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Delcid verovert de bal door een tackle van achteren. Fallas is nu in balbezit. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een lange en hoge pass. Buitrago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e4r3 48%, FC Bacalao 52%.
e4r3 - FC Bacalao 0:1