Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
e4r3 Calle Futbol
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Bustos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iglesia de bal. Zorrilla is nu in balbezit. Howard verovert de bal door een tackle van achteren. Howard haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
e4r3 - Calle Futbol 1:0

38e minuut.
Zorrilla rent richting de bal. Bustos onderschept slim de pass. Zorrilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zorrilla krijgt een gele kaart. Bustos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bustos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e4r3 63%, Calle Futbol 37%.
e4r3 - Calle Futbol 1:0

60e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Batista rent richting de bal. Bolaños maakt een afschuwelijke overtreding. Batista raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo met een sublieme pass. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. Fallas onderschept slim de pass. Fallas speelt de bal door. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
e4r3 - Calle Futbol 1:1

76e minuut.
Bustos speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Howard is nu in balbezit. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ... Ulloa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Reyna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocampo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e4r3 49%, Calle Futbol 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
e4r3 - Calle Futbol 1:1