Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bacalao litle paks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Campbell haalt uit met een fantastische trap. Morales kopt de bal weg. Stephens rent richting de bal. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Morales kan de bal niet met de borst controleren. Maldonado geeft de bal voor. Arguedas is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toro rent richting de bal. Toro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bacalao - litle paks 0:1

26e minuut.
Jaén controleert de bal met de borst. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Toro haalt uit met een fantastische trap. Rojas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bacalao - litle paks 0:2

39e minuut.
Toro rent richting de bal. Arguedas rent richting de bal. Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Rojas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bacalao - litle paks 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bacalao 65%, litle paks 35%.
FC Bacalao - litle paks 0:3

59e minuut.
Osorio speelt de bal door. Arguedas probeert naar een medespeler te passen. Campbell is nu in balbezit. Campbell draait met de bal, schiet en ... Sanmartín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bacalao - litle paks 1:3

61e minuut.
Stephens rent richting de bal. Stephens geeft een hoge lob. Jaén kopt de bal weg. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Campbell rent richting de bal. Stephens is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De La Torre geeft de bal voor. Toro heeft problemen om de bal te vangen. Jímenez is nu in balbezit. Montero onderschept slim de pass. Montero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bacalao - litle paks 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bacalao 51%, litle paks 49%.
FC Bacalao - litle paks 1:4