Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los machupichu litle paks
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De La Torre met de inworp. Cruz rent richting de bal. Barcelona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barcelona krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Stephens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barcelona met een snelle inworp. Villareal is nu in balbezit. Villareal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Villareal rent richting de bal. Villareal passt de bal met de wreef. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los machupichu - litle paks 1:0

7e minuut.
Herrera geeft een lange en hoge pass. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero begaat een overtreding. Cubillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cubillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Daar is De Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro is nu in balbezit. Toro haalt uit met een fantastische trap. Boza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Barcelona passt de bal zonder na te denken. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los machupichu - litle paks 2:0

29e minuut.
Cano geeft de bal voor. Barcelona kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Laguna de bal onder controle te krijgen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo geeft een hoge lob. Daar is Laguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villareal rent richting de bal. Villareal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stephens geeft een hoge lob. Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal met de wreef. Toro rent richting de bal. Toro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machupichu 54%, litle paks 46%.
los machupichu - litle paks 2:0

56e minuut.
Toro is nu in balbezit. Toro passt de bal zonder na te denken. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Guido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
los machupichu - litle paks 2:1

62e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Montero onderschept slim de pass. De Moreno rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca onderschept slim de pass. Herrera onderschept slim de pass. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machupichu 35%, litle paks 65%.
los machupichu - litle paks 2:1