Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AD SANTA RITA Drink Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaitan. Falcón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falcón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elizondo kopt de bal weg. Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canales rent richting de bal. Canales schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños draait met de bal, schiet en ... Daar is Graham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AD SANTA RITA - Drink Team 0:1

23e minuut.
Graham is nu in balbezit. Aranzábal verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. Fatjó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AD SANTA RITA - Drink Team 0:2

25e minuut.
Dinarte is nu in balbezit. Elizondo verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Gaitan zijn tegenspeler op de grond. Gaitan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Falcón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolaños. Falcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmona wilt de vrije trap nemen. Poveda probeert de bal aan de voet te houden. Urrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Falcón speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Carmona onderschept slim de pass. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Urrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD SANTA RITA 39%, Drink Team 61%.
AD SANTA RITA - Drink Team 0:2

54e minuut.
Moya rent richting de bal. Carmona onderschept slim de pass. Carmona draait met de bal, schiet en ... Poveda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AD SANTA RITA - Drink Team 1:2

65e minuut.
Gilbert speelt de bal door. Bolaños is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fatjó met een sublieme pass. Duarte kopt de bal weg. Graham kan de bal niet met de borst controleren. Aranzábal is nu in balbezit. Aranzábal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Moya met de inworp. Picado rent richting de bal. Chávez is nu in balbezit. Picado verovert de bal door een tackle van achteren. Picado schiet op doel. Fatjó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD SANTA RITA 37%, Drink Team 63%.
AD SANTA RITA - Drink Team 1:2