Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Merengue
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ulloa passt de bal in één keer door. Marchena heeft problemen om de bal te vangen. Marchena probeert naar een medespeler te passen. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team - Merengue 0:1

5e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cardoso speelt de bal door. Serrano geeft de bal voor. Poveda controleert de bal met de borst. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Urrutia bokst de bal weg.

7e minuut.
Hidalgo probeert de bal aan de voet te houden. Hidalgo geeft een hoge lob. Daar is Ulloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Madrigal met de inworp. Serrano rent richting de bal. Bolaños speelt de bal door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team - Merengue 0:2

16e minuut.
Madrigal met een sublieme pass. Ulloa is nu in balbezit. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Serrano geeft de bal voor. Dinarte rent richting de bal. Marchena onderschept slim de pass. Marchena geeft een hoge lob. Gilbert kopt de bal weg. Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 47%, Merengue 53%.
Drink Team - Merengue 0:2

48e minuut.
Dinarte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardoso met de inworp. Marchena heeft problemen om de bal te vangen. Marchena geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stephens speelt de bal door. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena speelt de bal door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team - Merengue 0:3

70e minuut.
Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena schiet op doel. Klungelig pakt Gilbert de bal. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team - Merengue 0:4

73e minuut.
Cardoso speelt de bal door. Dinarte rent richting de bal. Dinarte passt de bal in één keer door. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 57%, Merengue 43%.
Drink Team - Merengue 0:4