Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merengue Drink Team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Aranzábal de bal onder controle te krijgen. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Sakami de bal onder controle te krijgen. Fonseca rent richting de bal. Zamora is nu in balbezit. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Moya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stephens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marchena rent richting de bal. Marchena geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Merengue - Drink Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merengue 52%, Drink Team 48%.
Merengue - Drink Team 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Gaitan de bal. Serrano onderschept slim de pass. Serrano speelt de bal door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gaitan is nu in balbezit. Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft de bal voor. Stephens rent richting de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Bolaños de bal onder controle te krijgen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolaños krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Moya probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños passt de bal zonder na te denken. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández is nu in balbezit. Aranzábal verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Aranzábal rent richting de bal. Ulloa rent richting de bal. Aranzábal onderschept slim de pass. Aranzábal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gaitan passt de bal met de wreef. Stephens rent richting de bal. Stephens probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merengue 50%, Drink Team 50%.
Merengue - Drink Team 1:0