Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heredia alajuela
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Cárdenas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Fatjó is nu in balbezit. Fatjó met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Anillo is nu in balbezit. Anillo geeft de bal voor. Villegas kopt de bal weg. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heredia - alajuela 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heredia 61%, alajuela 39%.
Heredia - alajuela 0:1

47e minuut.
Quiróz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Francesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goñi de bal. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Zacarías rent richting de bal. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacarías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zacarías krijgt een gele kaart. Baeza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giacomin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fatjó rent richting de bal. Anillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anillo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza onderschept slim de pass. Baeza geeft een lange en hoge pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Anillo probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heredia - alajuela 1:1

83e minuut.
Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott speelt de bal door. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Azofeifa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heredia - alajuela 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heredia 50%, alajuela 50%.
Heredia - alajuela 1:2