Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Malladid
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Mazza met een sublieme pass. Ureña rent richting de bal. Picado begaat een overtreding. Ureña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bejarano wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team - Malladid 0:1

23e minuut.
Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal is nu in balbezit. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. Quintanilla bokst de bal weg.

24e minuut.
Picado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gaitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejarano. Bejarano krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Bejarano passt de bal zonder na te denken. Ureña is nu in balbezit. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gago met een sublieme pass. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal onderschept slim de pass. Bolaños rent richting de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 59%, Malladid 41%.
Drink Team - Malladid 0:1

46e minuut.
Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Barboza is nu in balbezit. Barboza geeft een hoge lob. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza geeft de bal voor. Klungelig pakt Dinarte de bal. Barboza rent richting de bal. Barboza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Bejarano geeft een hoge lob. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barboza rent richting de bal. Barboza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 61%, Malladid 39%.
Drink Team - Malladid 0:1