Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bersek Drink Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


19e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Bolaños draait met de bal, schiet en ... De Vreese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Poveda geeft de bal voor. Inworp. Vidal met de inworp. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Moya kopt de bal weg. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal met de wreef. Bolaños rent richting de bal. Bolaños geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Bolaños de bal. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Madrigal de bal. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Myrie verovert de bal door een tackle van achteren. Myrie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Umaña de bal. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal draait met de bal, schiet en ... Carter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bersek 54%, Drink Team 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bersek - Drink Team 0:0

61e minuut.
Myrie rent richting de bal. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Sunsing probeert de bal aan de voet te houden. Carter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bersek - Drink Team 0:1

83e minuut.
Gaitan rent richting de bal. Myrie onderschept slim de pass. Myrie probeert naar een medespeler te passen. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Osorio rent richting de bal. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bersek 44%, Drink Team 56%.
FC Bersek - Drink Team 0:1