Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team FC Bersek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Dinarte is nu in balbezit. Tucker onderschept slim de pass. Tucker speelt de bal door. Bolaños rent richting de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Prado met een sublieme pass. Klungelig pakt Moya de bal. Moya geeft een hoge lob. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza onderschept slim de pass. Abenoza passt de bal in één keer door. Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla schiet op doel. Urrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 49%, FC Bersek 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drink Team - FC Bersek 0:0

48e minuut.
Urrutia met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een hoge lob. Urrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team - FC Bersek 0:1

58e minuut.
Tucker is nu in balbezit. Tucker geeft een hoge lob. Moya kopt de bal weg. Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla haalt uit met een fantastische trap. Urrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Abenoza rent richting de bal. Moya rent richting de bal. Moya geeft de bal voor. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado passt de bal in één keer door. Abenoza speelt de bal door. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Prado geeft de bal voor. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza passt de bal in één keer door. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla schiet op doel. Urrutia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team 55%, FC Bersek 45%.
Drink Team - FC Bersek 0:1