Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heredia AD SANTA RITA
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Elizondo verovert de bal door een tackle van achteren. Elizondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heredia - AD SANTA RITA 1:0

18e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quiróz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heredia - AD SANTA RITA 1:1

24e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Canales is nu in balbezit. Canales schiet op doel. Azofeifa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heredia - AD SANTA RITA 1:2

29e minuut.
Sanmartín probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Cárdenas is nu in balbezit. Villegas is nu in balbezit. Villegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heredia 59%, AD SANTA RITA 41%.
Heredia - AD SANTA RITA 1:2

58e minuut.
Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona onderschept slim de pass. Carmona schiet op doel. Azofeifa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heredia - AD SANTA RITA 1:3

73e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón geeft de bal voor. García probeert de bal aan de voet te houden. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Porras probeert naar een medespeler te passen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros rent richting de bal. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... Azofeifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heredia 58%, AD SANTA RITA 42%.
Heredia - AD SANTA RITA 1:3