Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bersek Merengue
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Zorrilla verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Fernández krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Vreese de bal onder controle te krijgen. Carter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bersek - Merengue 0:1

22e minuut.
Serrano speelt de bal door. Marchena rent richting de bal. Tucker begaat een overtreding. Marchena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulloa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cardoso is nu in balbezit. Rohrmoser verovert de bal door een tackle van achteren. Rohrmoser probeert naar een medespeler te passen. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sakami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Inworp. Rodríguez met een snelle inworp. Abenoza heeft problemen om de bal te vangen. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bersek - Merengue 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bersek 53%, Merengue 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bersek - Merengue 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Prado speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Zorrilla onderschept slim de pass. Zorrilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tucker speelt de bal door. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vidal krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Osorio met een snelle inworp. Ulloa geeft een hoge lob. Rohrmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohrmoser geeft de bal voor. Stephens kopt de bal weg. Carter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Marchena verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena passt de bal met de wreef. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bersek - Merengue 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bersek 41%, Merengue 59%.
FC Bersek - Merengue 1:2