Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heredia Malladid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Barboza probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Azofeifa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barboza zal de hoekschop nemen. Daar is Abenoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heredia - Malladid 0:1

12e minuut.
Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña onderschept slim de pass. Ureña geeft een hoge lob. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barboza rent richting de bal. Venegas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barboza. Barboza krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Francesch rent richting de bal. Francesch passt de bal met de wreef. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heredia 59%, Malladid 41%.
Heredia - Malladid 0:1

56e minuut.
Ureña is nu in balbezit. Ureña passt de bal met de wreef. Anillo probeert naar een medespeler te passen. Elizondo heeft problemen om de bal te vangen. Elizondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gago passt de bal zonder na te denken. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Elizondo heeft problemen om de bal te vangen. Elizondo schiet op doel. Quintanilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heredia - Malladid 1:1

67e minuut.
Venegas geeft een hoge lob. Villegas kopt de bal weg. Abenoza is nu in balbezit. Elizondo rent richting de bal. Elizondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Francesch probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel. Cárdenas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Azofeifa speelt de bal door. Gago is nu in balbezit. Francesch probeert naar een medespeler te passen. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Quintanilla trapt de bal weg. Francesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Azofeifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Inworp. Anillo met een snelle inworp. Venegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas geeft een hoge lob. Elizondo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heredia 33%, Malladid 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heredia - Malladid 1:1