Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merengue Heredia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 13.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ballesteros speelt de bal door. Elizondo rent richting de bal. Ulloa is nu in balbezit. Elizondo onderschept slim de pass. Elizondo draait met de bal, schiet en ... Rojas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cardoso passt de bal met de wreef. Marchena is nu in balbezit. Fonseca rent richting de bal. Marchena rent richting de bal. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Azofeifa trapt de bal weg. Cardoso controleert de bal met de borst. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merengue 57%, Heredia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Merengue - Heredia 0:0

52e minuut.
Abenoza met een sublieme pass. Ballesteros is nu in balbezit. Serrano begaat een overtreding. Serrano krijgt een gele kaart. Ballesteros raakt geblesseerd tijdens het duel. Francesch wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marchena rent richting de bal. Marchena geeft de bal voor. Daar is Quiróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marchena rent richting de bal. Francesch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marchena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marchena neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Merengue - Heredia 1:0

89e minuut.
Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernández de bal. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merengue 28%, Heredia 72%.
Merengue - Heredia 1:0