Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saprissa P.U envaco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
McDonald met een sublieme pass. Sibaja rent richting de bal. Sibaja passt de bal met de wreef. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Baeza bokst de bal weg.

28e minuut.
Houston is nu in balbezit. Houston met een sublieme pass. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Alonso passt de bal met de wreef. Escalante rent richting de bal. Houston rent richting de bal. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saprissa P.U - envaco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa P.U 39%, envaco 61%.
saprissa P.U - envaco 0:1

49e minuut.
Alonso onderschept slim de pass. Alonso geeft een lange en hoge pass. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante onderschept slim de pass. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Houston probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel. Baeza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saprissa P.U - envaco 1:1

56e minuut.
Mora geeft de bal voor. Valerín kopt de bal weg. Daar is Houston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jara is nu in balbezit. Houston onderschept slim de pass. Houston speelt de bal door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
saprissa P.U - envaco 2:1

77e minuut.
Houston speelt de bal door. Balladares rent richting de bal. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balladares verovert de bal door een tackle van achteren. Balladares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saprissa P.U - envaco 3:1

88e minuut.
Godínez is nu in balbezit. Godínez geeft de bal voor. Klungelig pakt Jara de bal. Escalante is nu in balbezit. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Carter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
saprissa P.U - envaco 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa P.U 52%, envaco 48%.
saprissa P.U - envaco 3:2