Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barselona de ecuador SAPRISSA FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Angulo probeert naar een medespeler te passen. Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Portuguéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Osborne met een sublieme pass. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Carazo speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Osborne rent richting de bal. Osborne passt de bal in één keer door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel. Portuguéz bokst de bal weg.

20e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft de bal voor. Venegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne onderschept slim de pass. Osborne met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente verovert de bal door een tackle van achteren. Lafuente met een sublieme pass. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Osborne kopt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salas de bal. Salas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barselona de ecuador - SAPRISSA FC 1:0

38e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Edwards speelt de bal door. Lahoz rent richting de bal. Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barselona de ecuador 39%, SAPRISSA FC 61%.
barselona de ecuador - SAPRISSA FC 1:0

58e minuut.
Carazo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz rent richting de bal. Grant rent richting de bal. Muñoz rent richting de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barselona de ecuador 31%, SAPRISSA FC 69%.
barselona de ecuador - SAPRISSA FC 1:0