Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moisertyiop pokemon xy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Valerio onderschept slim de pass. Valerio speelt de bal door. Miranda is nu in balbezit. Miranda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Casanova met een harde bal richting middenveld. Prieto kopt de bal weg. Soto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stephens rent richting de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Abenoza probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera speelt de bal door. Daar is Warner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moisertyiop 46%, pokemon xy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moisertyiop - pokemon xy 0:0

59e minuut.
Inworp. Miranda met een snelle inworp. Valerio kan de bal niet met de borst controleren. Valerio haalt uit met een fantastische trap. Casanova probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Carbonero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonero geeft een lange en hoge pass. Abenoza kopt de bal weg. Daar is Warner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moisertyiop - pokemon xy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moisertyiop 51%, pokemon xy 49%.
moisertyiop - pokemon xy 0:1