Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la 59 pokemon xy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Corrales geeft de bal voor. Inworp. Portillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueres rent richting de bal. Figueres draait met de bal, schiet en ... Casanova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Carbonero met een snelle inworp. Daar is Maroto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco rent richting de bal. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stephens passt de bal in één keer door. Warner is nu in balbezit. Pineda begaat een overtreding. Warner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maroto komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Santana de bal. Marchena rent richting de bal. Santana begaat een overtreding. Santana krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Orozco rent richting de bal. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales rent richting de bal. Orozco onderschept slim de pass. Orozco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la 59 - pokemon xy 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Gaitan de bal. Ignacio rent richting de bal. Ortíz begaat een overtreding. Ignacio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ignacio kan niet meer verder spelen. Cabrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la 59 36%, pokemon xy 64%.
la 59 - pokemon xy 1:0

46e minuut.
Marchena is nu in balbezit. Marchena geeft de bal voor. Corrales is nu in balbezit. Orozco onderschept slim de pass. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ortíz probeert naar een medespeler te passen. Avellaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alfaro zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alfaro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Inworp. Ortíz met een snelle inworp. Marchena is nu in balbezit. Marchena geeft een hoge lob. Orozco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo speelt de bal door. Abadía geeft de bal voor. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Marchena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Santana met een sublieme pass. Avellaneda rent richting de bal. Avellaneda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Santana is nu in balbezit. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco onderschept slim de pass. Orozco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la 59 59%, pokemon xy 41%.
la 59 - pokemon xy 1:0