Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pokemon xy la 59
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Abenoza rent richting de bal. Marchena onderschept slim de pass. Marchena geeft de bal voor. Orozco is nu in balbezit. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Casanova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Maroto is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Cascante met een sublieme pass. Orozco is nu in balbezit. Orozco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cascante is nu in balbezit. Cascante passt de bal zonder na te denken. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco onderschept slim de pass. Orozco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xy - la 59 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xy 63%, la 59 37%.
pokemon xy - la 59 0:1

59e minuut.
Gaitan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marchena met de inworp. Cascante is nu in balbezit. Cascante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xy - la 59 0:2

62e minuut.
Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz rent richting de bal. Maroto begaat een overtreding. Maroto krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Carbonero geeft de bal voor. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda met een sublieme pass. Warner is nu in balbezit. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Marchena rent richting de bal. Marchena geeft de bal voor. Corrales probeert de bal aan de voet te houden. Orozco is nu in balbezit. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xy 51%, la 59 49%.
pokemon xy - la 59 0:2