Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pokemon xy envaco
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Alonso rent richting de bal. Stephens verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alonso krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stephens de bal onder controle te krijgen. Maroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maroto passt de bal in één keer door. Stephens rent richting de bal. Warner rent richting de bal. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xy 45%, envaco 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pokemon xy - envaco 0:0

59e minuut.
Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara haalt uit met een fantastische trap. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Guido is nu in balbezit. Guido passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal met de wreef. Corrales rent richting de bal. Valbeny verovert de bal door een tackle van achteren. Valbeny schiet op doel. Casanova bokst de bal weg.

68e minuut.
Warner speelt de bal door. Thomas met een snel genomen vrije trap. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara begaat een overtreding. Jara krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Jara speelt de bal door. Manrique is nu in balbezit. Avellaneda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Avellaneda krijgt een gele kaart. Manrique is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manrique zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valbeny is nu in balbezit. Valbeny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pokemon xy - envaco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pokemon xy 63%, envaco 37%.
pokemon xy - envaco 0:1