Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moisertyiop barselona de ecuador
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pozuelo kan de bal niet met de borst controleren. Gaitan is nu in balbezit. Gaitan passt de bal zonder na te denken. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moisertyiop - barselona de ecuador 0:1

24e minuut.
Inworp. Balaguer met een snelle inworp. Daar is Almanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moisertyiop - barselona de ecuador 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moisertyiop 61%, barselona de ecuador 39%.
moisertyiop - barselona de ecuador 0:2

65e minuut.
Almanza rent richting de bal. Salas is nu in balbezit. Almanza begaat een overtreding. Salas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Salas kan niet meer verder spelen. Sanmartín komt het veld opgelopen. Angulo met een snel genomen vrije trap. Sanmartín rent richting de bal. Sanmartín haalt uit met een fantastische trap. Muñoz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sanmartín rent richting de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanmartín. Sanmartín krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Turró passt de bal zonder na te denken. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance is nu in balbezit. Valerio rent richting de bal. Valerio schiet op doel. Abarca bokst de bal weg.

74e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Soto begaat een overtreding. Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaitan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osborne is nu in balbezit. Osborne geeft een lange en hoge pass. Lafuente kopt de bal weg. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sanmartín de bal. Sanmartín schiet op doel. Marín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moisertyiop - barselona de ecuador 0:3

77e minuut.
Almanza rent richting de bal. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almanza raakt geblesseerd tijdens het duel. Soto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pozuelo is nu in balbezit. Pozuelo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arizmendi geeft een hoge lob. Inworp. Osborne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moisertyiop 58%, barselona de ecuador 42%.
moisertyiop - barselona de ecuador 0:3