Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ado campeone de campeone
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Figueres is nu in balbezit. Abbott verovert de bal door een tackle van achteren. Abbott passt de bal met de wreef. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua schiet op doel. Álamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ado - campeone de campeone 0:1

7e minuut.
Harris met de inworp. Abbott rent richting de bal. Abbott speelt de bal door. Amescua is nu in balbezit. Amescua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Collado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cáceres met een snelle inworp. Abbott rent richting de bal. Abbott haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gaitan probeert de bal aan de voet te houden. Amescua is nu in balbezit. Amescua passt de bal met de wreef. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ado - campeone de campeone 0:2

29e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola met een sublieme pass. Abbott rent richting de bal. Abbott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ado 57%, campeone de campeone 43%.
ado - campeone de campeone 0:2

47e minuut.
Figueres kopt de bal weg. Ulate probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ado - campeone de campeone 1:2

51e minuut.
Solís passt de bal met de wreef. Daar is Abbott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott verovert de bal door een tackle van achteren. Abbott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lacayo rent richting de bal. Coto verovert de bal door een tackle van achteren. Coto passt de bal met de wreef. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ado - campeone de campeone 2:2

59e minuut.
Warner is nu in balbezit. Warner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gutiérrez met de inworp. Coto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Parks bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris onderschept slim de pass. Harris passt de bal zonder na te denken. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Coto rent richting de bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulate onderschept slim de pass. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ado 54%, campeone de campeone 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ado - campeone de campeone 2:2
ado