Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
regee boys Barcelona ae
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


36e minuut.
Vidales passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Murillo onderschept slim de pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regee boys 50%, Barcelona ae 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
regee boys - Barcelona ae 0:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Urcuyo de bal onder controle te krijgen. Castro rent richting de bal. Leiva probeert naar een medespeler te passen. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Villagra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ... Benancio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Vidales legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leiva legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nájera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
regee boys - Barcelona ae 1:0

69e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Drummond kopt de bal weg. Urcuyo geeft een hoge lob. Abolafio rent richting de bal. Abolafio schiet op doel. Nájera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regee boys 34%, Barcelona ae 66%.
regee boys - Barcelona ae 1:0