Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ado regee boys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft de bal voor. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Inworp. Gutiérrez met een snelle inworp. Castro rent richting de bal. Chávez onderschept slim de pass. Chávez speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met de inworp. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... Benancio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ado - regee boys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ado 55%, regee boys 45%.
ado - regee boys 1:0

47e minuut.
Ignacio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellón met een snelle inworp. Leiva rent richting de bal. Leiva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez onderschept slim de pass. Chávez speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft de bal voor. Benancio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Leiva geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oviedo de bal onder controle te krijgen. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anchetta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ado - regee boys 1:1

75e minuut.
Gaitan passt de bal met de wreef. Inworp. Ignacio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harris is nu in balbezit. Harris geeft de bal voor. Paal! Paal! Andrade probeert de bal met de borst te controleren. Paal! Andrade heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ado 54%, regee boys 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ado - regee boys 1:1
ado