Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liga Deportiva Alajuelense GT Club_Sport_Cartagines
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Salas speelt de bal door. Unda rent richting de bal. Unda draait met de bal, schiet en ... Sibaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Iglesias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva Alajuelense GT - Club_Sport_Cartagines 0:1

17e minuut.
Pastora bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas rent richting de bal. Salas passt de bal in één keer door. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Unda is nu in balbezit. Brenes rent richting de bal. Unda verovert de bal door een tackle van achteren. Unda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iglesias de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva Alajuelense GT 64%, Club_Sport_Cartagines 36%.
Liga Deportiva Alajuelense GT - Club_Sport_Cartagines 0:1

54e minuut.
Miranda rent richting de bal. Miranda met een sublieme pass. Cardoso geeft een hoge lob. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Zúñiga heeft problemen om de bal te vangen. Zúñiga geeft een lange en hoge pass. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda schiet op doel. Sibaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Unda heeft problemen om de bal te vangen. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Iglesias kopt de bal weg. Torre is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva Alajuelense GT 68%, Club_Sport_Cartagines 32%.
Liga Deportiva Alajuelense GT - Club_Sport_Cartagines 0:1