Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hermanos jr lonedres
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Falcón met de inworp. Atance is nu in balbezit. Benavides legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atance is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Atance neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Naranjo is nu in balbezit. Garita is nu in balbezit. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Atance verovert de bal door een tackle van achteren. Atance haalt uit met een fantastische trap. Francesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesch haalt uit met een fantastische trap. Arechavaleta bokst de bal weg.

13e minuut.
Corrales speelt de bal door. Atance rent richting de bal. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance verovert de bal door een tackle van achteren. Atance draait met de bal, schiet en ... Arechavaleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corrales met een snelle inworp. Naranjo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - lonedres 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hermanos jr 56%, lonedres 44%.
hermanos jr - lonedres 0:1

49e minuut.
Amighetti met een harde bal richting middenveld. Beltran controleert de bal met de borst. Herrón begaat een overtreding. Herrón krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Garita is nu in balbezit. Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo rent richting de bal. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Amighetti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Atance is nu in balbezit. Shinoda verovert de bal door een tackle van achteren. Shinoda met een sublieme pass. Naranjo rent richting de bal. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hermanos jr - lonedres 0:2

73e minuut.
Arechavaleta trapt de bal weg van het doel. Guadamuz kopt de bal weg. Chan kan de bal niet met de borst controleren. Atance rent richting de bal. Atance schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bejarano passt de bal in één keer door. Garita speelt de bal door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Beltran de bal. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo passt de bal in één keer door. Garita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hermanos jr 61%, lonedres 39%.
hermanos jr - lonedres 0:2