Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club_Sport_Cartagines lonedres
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis probeert naar een medespeler te passen. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda haalt uit met een fantastische trap. Arechavaleta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club_Sport_Cartagines - lonedres 1:0

14e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Benavides geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynolds met de inworp. Salas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales speelt de bal door. Naranjo rent richting de bal. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pochet passt de bal met de wreef. Bejarano is nu in balbezit. Salas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salas krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Garita haalt uit met een fantastische trap. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garita is nu in balbezit. Garita schiet op doel. Ruesga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club_Sport_Cartagines - lonedres 1:1

36e minuut.
Beltran is nu in balbezit. Figueira is nu in balbezit. Figueira probeert naar een medespeler te passen. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Figueira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club_Sport_Cartagines 47%, lonedres 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club_Sport_Cartagines - lonedres 1:1

46e minuut.
Naranjo met een sublieme pass. Garita heeft problemen om de bal te vangen. Bejarano rent richting de bal. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zúñiga speelt de bal door. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona geeft de bal voor. Torre is nu in balbezit. Torre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas passt de bal met de wreef. Benancio is nu in balbezit. Unda onderschept slim de pass. Unda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pochet probeert de bal met de borst te controleren. Garita is nu in balbezit. Pochet begaat een overtreding. Pochet krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corrales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naranjo rent richting de bal. Naranjo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Shinoda is nu in balbezit. Torre is nu in balbezit. Torre speelt de bal door. Unda heeft problemen om de bal te vangen. Unda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club_Sport_Cartagines 47%, lonedres 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club_Sport_Cartagines - lonedres 1:1