Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liga Deportiva Alajuelense GT hermanos jr
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz is nu in balbezit. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez schiet op doel. Amighetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva Alajuelense GT - hermanos jr 1:0

30e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón passt de bal in één keer door. Francesch heeft problemen om de bal te vangen. Francesch haalt uit met een fantastische trap. Brenes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Riquelme probeert de bal aan de voet te houden. Francesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance is nu in balbezit. Atance schiet op doel. Brenes heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Anchetta is nu in balbezit. Anchetta speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva Alajuelense GT 58%, hermanos jr 42%.
Liga Deportiva Alajuelense GT - hermanos jr 1:0

53e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft de bal voor. Falcón kopt de bal weg. Francesch is nu in balbezit. Francesch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
León probeert naar een medespeler te passen. Anchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance maakt een afschuwelijke overtreding. Atance krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme passt de bal zonder na te denken. Francesch is nu in balbezit. Francesch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva Alajuelense GT 57%, hermanos jr 43%.
Liga Deportiva Alajuelense GT - hermanos jr 1:0